Farmnapló

Az elektronikus kérelembenyújtási rendszer ma már megköveteli a termelőktől is az internet használatát, de a kötelezettségek mellett némi keresés után sok hasznos információhoz is hozzá lehet jutni az interneten. Munkánk során tapasztaltuk a gazdákkal történő személyes találkozók alkalmával, hogy az információ, illetve annak hiánya mennyire fontos tényező a mai világban.

Ezért hoztuk létre a farmnaplo.hu információs portált, amely napi rendszerességgel gyűjti össze a különböző információkat a rendeletektől, jogszabályoktól és a fontos határidőktől kezdve a magyar mezőgazdasághoz kapcsolódó híreken át a különböző pályázati lehetőségekig. Ezzel párhuzamosan a facebookon és a twitteren is megjelennek utalások a fontosabbnak vélt hírekről, határidőkről, információkról.

Az új információk megjelenését nem csak otthon, számítógép előtt ülve kísérheti figyelemmel.

A honlap Letöltés menüpont alatt elérhető egy androidos telefonokon futtatható alkalmazás is, amely a telefonra telepítést követően, azonnal tájékoztatja a felhasználót az új bejegyzések megjelenéséről, így bármikor és bárhol hozzájuthat a legfrissebb információkhoz.

farmnaplo.hu