Társadalmi felelősségvállalás
Büszkék vagyunk arra, hogy támogathatjuk a Dabasi Mentőorvosi Kocsit.
2016. év elejétől szponzoráljuk ezt a helyi mentési formát. Örülünk, hogy Talabér János és kollegái 868 riasztáson vannak már túl. Ennek az autónak, orvosi műszereinek és a szükséges gyógyszereknek magas költségei vannak, így hálásak lennénk, ha más környező cégek, magánszemélyek is szponzorálnák őket.

DKMK Nonprofit Kft. Számlaszám: 10402128-50526766-85851006


Családbarát Munkahely Oklevéllel rendelkezünk.
Adó- és Köztartozás mentes Cégcsoport vagyunk.
Időbélyegzővel ellátott Fehér Tanúsítvánnyal rendelkezünk.


Jó a kapcsolatunk Dabas Város Polgármesteri Hivatalával és a Városvezetéssel. Titkárnőnk Pucsinszki Gabriella Dabas Város Önkormányzat Képviselőtestületének tagja.
Célunk, hogy a dabasi közösség folyamatosan fejlődjön és prosperáljon.
Rendszeresen adunk rádióinterjúkat is:
http://www.trendcoop.hu/upload/biztositas_vallalkozas_kesz.mp3

Sport:
Támogatjuk a Dabasi Kézilabdacsapatot, a Dabas Sparks AFC-t, Sportéletet és a Helyi Futóközösségből két futót: Fodor Gábort és Temesi Richárdot.Környezettudatosság:
2016 év eleje óta szelektíven gyűjtjük a hulladékot, a keletkező veszélyes hulladékot immár 15 éve rendszeresen megfelelő helyre szállítatjuk. Ez kiterjed a használt elemekre, régi számítógépekre, nyomtatópatronokra stb.
Minden évben hozzájárulunk a Kossuth Lajos Általános Iskola papírgyűjtéséhez. Minden kimenő e-mailünkön hangsúlyozzuk a WWF felhívását, mely szerint arra kérjük a fogadó felet, hogy csak szükség esetén nyomtassa ki a kapott üzenetet.
A nyomtatópapírunk egy részére vállaltuk, hogy újrahasznosított papírt használunk.
2016 február óta jelentősen csökkentettük villamosenergia-felhasználásunk a Cégcsoport tetőire szerelt nagy felületű napelem-rendszerrel.